• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

1/13/2016

Per permiresimin e pucrrave te fytyres

Kure popullore per pucrrat duke perdorur pataten .kjo metode eshte shume e thjeshte ,merret dhe pritet nje patate ne feta .Aplikohet mbi fytyre duke ferkuar copat e patates ne vendin e pucrave  per 10 minuta. 
Perseritet ky veprim 2-3 here ne dite.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians