• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

12/21/2015

Dy receta poullore per djegiet e lekures

Nese po kerkoni qe lekura juaj te riperterihet mbas nje diegie qe keni pesuar  ne menyre aksidentale  ,atehere po ju  ofrojme dy receta teper te  thjeshta . 


1 - Ne rastin e pare eashte lengu i aloe veras qe konsiderohet te jete  shume i efekteshem  per cikatrizimin e lekures . 

2 -Nje tjeter menyre e efekteshme per rigjenerimin e lekures eshte dhe perdorimi  i pluhurit te tumerikut (curcuma ose ndryshe shafrani i indise )  me mjaltin ,i cili mund te aplikohet disa here ne dite.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians