• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

12/17/2015

Anemia

Rregullimi ne menyre te balancuar dhe nje menyre ushqyerje korrekte ,eshte nje nga keshillat kryesore qe jepet per anemine .                                                 
Ajo qe vecanerisht keshillohet te konsumohet eshte ngrenia e mishit dhe per me teper e veshkave dhe melcive e cila duhet te perfshihet ne diete.                 

Gjithashtu perimet jeshile si dhe produktet e qumeshtit duhet te konsumohen per te luftuar anemine .

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians