• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

11/20/2015

Konsumi i djathit te bute dhe te mirat e tij

Dhathi i bute mund te parandaloje crregullimet e stomakut dhe aq me teper mund te ndihmoje kockat tuaja ne moshe te pleqerise, dhe vecanerisht tek grate.Ai ndihmon ne dhimbjet e shpines,dhe te kyceve .

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians