• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

11/20/2015

Akne luftohet me aloe vera

Per nje fytyre te paster dhe problemet e aknes merrni xhelin e fresket nga bima e aloe veras ,masazhojeni lehtesisht ne zonat e interesuara ,duke e lene te veproje per 20 minuta. Pastaj shplajeni me uje te fresket e te bollshem. Perdorimi dy here ne dite.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians