• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

9/20/2015

Varicet

Per perdorim te jashtem. Varicet   
                      

• Dy here ne dite masazhoni zonat e goditura me nje pergatitje te perbere nga 5 pika vaj limoni si dhe nje luge vaj bajamesh te embla. Masazhi duhet te behet ku jane varicet nga poshte lart.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians