• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

9/16/2015

Kure popullore per herpes

Per perdorim te brendeshem.                  


• Ndiqni nje kure qe konsiston fillimisht ne konsumimin e lengut te nje limoni cdo dite ne mengjes dhe esell , per te arritur gradualisht deri ne 6 limona ne dite  duke shtuar  cdo dite 1/2 limon ( domethene gjysem limoni me teper cdo dite).             
Filloni me pas te pakesoni sasine e limonave per te arritur deri ne gjysem limoni ne dite.                                                     

 per perdorim te jashtem.                             

• Tampononi me kujdes zonen e goditur me nje cope pambuku te lagur me nje ose dy pika vaj esencial limoni.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians