• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

9/18/2015

Kokosi

Eshte i pasur me potasio gjithashtu eshte shume i ushqyeshem :nje eto di Koko dhuron 360 kalori!  
  
                               
Vaji qe ajo permban eshte i ngurtesuar nen 25 grade Celcius dhe vetem ne temperatura me te larta behet i lengshem .Ne vendet aziatike grate e perdorin si nje solucion per floket,duke i bere me te forte  e me te shndritshem.Eshte i perkryer gjithashtu per lekurat e thata si dhe per mbrojtjen nga ekspozimi i rrezeve te diellit.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians