• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

9/17/2015

Bananja

Bananja (Musaceae. )                                          


E pasur me glukoze e sakaroze,te vitamines A dhe vitamines se grupit B ,gjithashtu ajo ka nje permbajtje te larte te vitamines C ,potasit,klorit,magnezit,e zinkut. Eshte e perkryer per femijet ne rritje te cilet kane nevoje per substanca energjike .Fale permbajtjes se mineraleve qe ajo ka sugjerohet per te semuret qe kane nevoje qe te rikuperojne forcat si dhe sportistrve ,akoma dhe me mire nese bananja shoqerohet me mjalte.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians