• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/24/2015

Pastrimi dhe zbardhja e dhembeve me medode popullore

Menyra e perdorimit per pastrimin e dhembeve me kura popullore

Pastrojme hardhine e eger (Senicera Caprifolium) dhe e djegim deri sa te behet si qymyri .Me pas shtypet dhe behet pluhur ,me kete pluhur pastrohen dhembet duke i ferkuar .

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians