• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/24/2015

mjekim popullor per Rrufen ( katarrin) ftohjen

Mjekimi popullor 

Perziejme raki me piper te bluar dhe me te ferkojme trupin 2- 3 dite rradhazi. Me pas marrim lesh te pa lare dhe me te mbeshtjellim trupin . Natyrisht ambjenti ne te cilen aplikohet medoda popullore duhet te jete i ngrohte .

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians