• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/24/2015

Mjekim popullor per dhimbjet e veshit

Dhimbjet e vesheve paraqiten me nxehje irritim dhe skuqje te pjeseve te brendeshme e te jashtme te veshit.Per te semurin dhimbja shtrihet deri ne farings,i cili ndjen fershkellima e zhurma,zera si zile ,kembana  etj.Keto dhimbje shkaktohen nga gjendje rremautizmale, metastaza te lengjeve ,nga te ftohtet nga goditjet mekanike ,plage te ndryshme ,pucrra ,rrufa ,etj.

Mjekimi popullor 

Ziejme mire 4 kokrra veze ,te cilave u marrim vetem te verdhat dhe i skuqim ne nje tigan deri sa te leshojne vaj,Aplikohet ne forme pikash 2-3 ne veshin e semure .Vaji duhet te jete i ftohte .


Menyre tjeter 

Ne nje ene veme te zjieje 500 ml uthull ,dhe mbi avullin e saje ndersa zien vendosim veshin e semure 

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians