• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/24/2015

Dhimbja e fytit ose bajamet (tonsilitis)

Menyra e mjekimit 

Zjiejme mire (cynara scolymus ) ose ndryshe e quajtur argjinare se bashku me fletet e saje . Me pas me lengun e perftuar dhe me ndihmen e nje nape , bejme kompresa nga jashte fytit.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians