• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

6/28/2015

Vitamina B5 (acidi pantotenik ):

Ngadalson plakjen si dhe eshte e shendeteshme per floket . Gjendet lehtesisht tek produktet vegjetale si dhe tek kafshet , dhe ne vecanti tek melcite ,tek e verdha e vezes ,maja e birres , si dhe tek familja e fasuleve.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians