• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

6/28/2015

Vitamina B2 (riboflavina)

Ndihmon organizmin ne perdorimin e energjise qe permbajne produktet ushqimore , dhe eshte e rendesishme per  ushqyerjen e lekures dhe te mukozave .Eshte e pranishme tek majaja e birres , tek gruri , tek drithrat integrale , tek melcia, mishi, tek qumeshti dhe tek vezet  ,gjithashtu prodhohet dhe nga vete organizmi

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians