• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

5/09/2015

Vitamina B1


Vitamina B 1 (tiamina) :e nevojshme per matabolizmin e karbohidrateve ,sherben per funksionimin korrekt te sistemit nervor ,te aparatit muskular ,si dhe te ati te tretjes .E pranishme si ne produktet ushqimore vegjetale ,ashtu dhe tek kafshet ( cerealet ,legumet ,mishi i derrit ,maja e birres ) .

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians