• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

5/03/2015

Mjekim popullor per lythat

Per perdorim te jashtem 
Kjo menyre ndihmon vecanerisht ne rastet kur lythat jane te infektuara 

Mbi zonat e ku ndodhen lythat aplikohet ,per te pakten 4 jave rresht ,si dhe disa here ne dite 1-2 pika nga esenca e limonit ose ndryshe vaji esencial i limonit  .Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians