• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

1/03/2015

Per dhimbjet e reumatizmes

A ju ndodhen disa gjethe lakre ? mundesisht laker savoy
Mbi nje rrobe te bute vendosni disa gjethe prej saj .ku futet ne furren e sobes ne nje temperature 200 grade celcius ,lihet per 5 minuta dhe hiqet nga furra ashtu e mbeshtjelle shtypet me nje mjet te forte deri sa te nxjerre leng .
Aplikohet mbi zonat e dhimbjes (si gjuri,pulset ,nyjet..) fiksohet mire qe te mos levize ,dhe mbahet per disa ore .Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians