• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

12/22/2014

Kundra provokimit te te vjellave,sidomos per grate shtatezena

1-Xhenxhefili - Ne nje studim te bere nga ekipi gjinekologjik i spitalit me te madh te bankokut ne tailande eshte treguar se xhenxhefili mund te jete nje ndihmues i madh per te luftuar provokimin e te vjellave qe shqeteson sidomos grate shtatezena .

Nder 40 gra shtatezena te cilave ju eshte ofruar pak xhenxhefil ne dite ,kane pasur shume me pak shqetesime te provokimit te te vjellave ne krahasim me nje grup tjeter prej 40 grashe dhe keto po shtatezena te cilave ju eshte ofruar ilaci ne forme kokrrash kudra provokimit te te vjellave.

2- Ne rastin e provokimit te te vjellave nga makina eshte e nevojshme te hahet ndonje biskote perpara se te udhetohet


    3- Nje kure natyrale shume e mire per parandalimin e provokimit te te vjellave mund te jete dhe infuzi i farave te koperit i perziere me sherebelen 

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians