• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

12/02/2014

Kundra diarrese

1- limonet kane veti mbledhese (shtrenguese)  . Kush vuan nga diarrea  mund te pi leng nga ai i limonave  natyrisht do te ishte me mire sikur keto limona te jene jeshil.
Si alternative mund te pi nje limonate me permbajtje limoni brenda ,por te jete e vakte.

2- Metoda me tradicionale  kundner diarrese eshte perdorimi i orizit  ,i ziere ,pa yndyre  dhe pa  elemente te tjere shtese.


3- Nje tjeter menyre eshte ngrenia e nje 

veze te zier duke e

 perzier ate me rigon.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians