• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

12/24/2014

Karafili per dhimbjen e dhembit

Karafilet  janë protagonistet  e vërtetë për të luftuar  dhimbjen e dhëmbeve. Duke u perdorur nen  formen  e esencës,
Aplikimi
 Njomni një cope pambuku në vaj esencial të karafilit dhe aplikojeni ate  në dhëmbin  që ju  dhembTags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians