• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

11/15/2014

Zemra jote i pelqen te qeshurat

Te qeshesh ndihmon sistemin kardiovaskolar


Kur qesh krijohen apnee, ( nderprerje frumemarrje ) te shkurtra ,dhe sipas nje seri kerkimesh shkencore ,ky sistem aktivon sistemin kardiovaskular . Duket se zhbllokohen rruget e gjakut ,duke bere qe te ulet presioni arterioz .

PRA JU KESHILLOJME TE QESHNI SA ME SHUME ,DUKE LARGUAR STRESIN E BRENGAT .

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians