• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

11/29/2014

Stop diabetit ,me caj jeshil dhe me frutin e papayas

Ne nje studim te kryer nga universiteti i mauritiusit demostruan se caji jeshil  dhe fruti i papayas i
fermentuar mund te ofrojne nje ndihme te vlefeshme  ne luften kunder diabetit ,duke rreaguar ne nivelet e sheqerit ,ne ate te proteines  C si dhe mbi acidin urik .
Miresite dhe efektet pozitive te ketyre substancave shtrihen ne apartin kardio qarkullator.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians