• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

11/26/2014

kure popullore per zbutjen e kallove


Zonat me kallo te  këmbëve   ndonjëherë nuk janë të lehta për tu zbutur, qe ato te jene te  lëmuara: aplikoni një fetë limoni duke e lene ne vendin e kallos  per gjatë gjithë natës: 

Kjo menyre do te zbuse  lëkurën dhe i bën më të lehta kallot per  për tu hequr ,qofshin ato te kembeve si dhe ato te duarve.


Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians