• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/06/2014

Soda e bukes per tretjen si dhe kundra pickimeve te insekteve


Soda e bukes mund te ndihmoje procesin e tretjes :do te mjaftonte te pinit nje gote uje ku duhet te shkrini nje luge kafeje sode buke .

Dhe gjithmone me soden e bukes mund te lehtesoni e hiqni kruarjet qe shkaktohen nga irritimi i pickimeve te insekteve duke i lyer me uje dhe sode buke .

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians