• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/03/2014

Peshku Salmon kundra yndyresSalmoni dhe peshqit e tjere"te ashtequajtur yndyror përmbajnë nivele të larta të  acideve yndyrore, të omegas-3te  cilat janë djeges natyrore te yndyrës",. ' Acidet yndyrore të Omega-3 reduktojne yndyrën  në trup. Përveç salmonit, peshq të tjere me nje omega-3 të lartë të  janë , ton dhe harengë. "

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians