• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/05/2014

Limoni:kundra kolesterolit dhe arterosklerozes


Te marresh ne menyre konstante limonin te lejon te luftosh kolesterolin dhe arterosklerozen,dhe e gjitha kjo fale veprimit fludifikues te citrateve te sodios dhe potasit qe i lejojne gjakut te rrjedhe me lirshem brenda arterieve ,si dhe lehteson ushqimin e qelizave nepermjet mureve te kapilareve .

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians