• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/04/2014

Kura me aloe vera per lekuren nga djegiet nga dielli


Kura  që i jep më shumë lehtësim  djegieve nga dielli është ajo që vjen nga   xheli i aloe veras.Ajo jep nje  efekt   lehtësimi sepse shtrengon  enët e gjakut te hapura  për shkak të djegieve.Produkti i aloe veras duhet të aplikohet të paktën katër ose pesë herë në ditë, dhe mos harroni të mbani lëkurën tuaj larg nga burimet e  nxehta.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians