• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/17/2014

Kafeja e gjimnastika lufton tumorin e lekures

SHENDETi DHE MIRQENIaTe gjithe ne lufte kunder tumoreve ....


Te pish nje kafe pasi te kesh bere gjimnastike mund te ndihmoje te luftohen tumoret e lekures .Pra kombinimi i kafese me ushtrimet fizike eshte  pergjigja qe moren shkencetaret sipas nje studimi te bere nga Rutgers Ernest Mario School of Pharmacy del New Jersey. 


Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians