• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/06/2014

Bej vete:uthulla per rrobat


Rrobat dhe uthulla :per te parandaluar infiltrimin e bluzeve mund te perdoret uthull ne vend te zbutsit duke e hedhur ne lavatrice 100ml , ndersa per te hequr eren e keqe tek rrobat kur i lajme me dore  duhet hedhur pak uthull perpara shplarjes se fundit.Gjithmone duke qendruar ne kete teme uthulla mund te jete e perdorshme dhe per pastrimin e lavatrices (duke i hedhur njehere ne muaj 250 ml ne vaskete per nje larje bosh pa rroba ).
Ose nje tjeter nevojshmeri mund te jete dhe pastrimi i hekurit te hekurosjes  .Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians