• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/06/2014

Bej vete ne kushtet e shtepise me produkt natyral si soda e bukes


Keshille per kujdesin e automobilit ose motorrit me produkt natyral si soda e bukes .Per ti dhene jete e shkelqim  pjeseve te kromuara ,do te mjaftonte nje perzierje e bere prej nje litri uje me 50 gram sode buke ,duke e ferkuar me nje cope prej rrobes me micro fibra.Dhe ne te njejten menyre mund te pastroni shenjat e njollat e grasos dhe te vajit .

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians