• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

8/06/2014

Bej vete :ne kushtet e shtepise me uthull


Uthulla mund te jete shume e perdorshme  dhe per dizinfektimin e sanitareve ne shtepi ,te dyshemeve ,rrubinetave .Edhe ketu ,ashtu si dhe ne kuzhine mund te jete i perdorshem per te eleminuar kalkaren dhe sapunin ne vaske ,wc,ate te dushit si dhe nga pjeset e xhamit ,per pastrimin e njollave si dhe eren e keqe qe vjen nga WC.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians