• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

3/19/2014

Aquacell:bateria qe karikohet me uje

Ne treg ekzistojne bateri nje perdorimshe ashtu si dhe ato te rikarikueshme  ,por dhe keto te fundit kane nevoje te rikarikohen me korent per tu kthyer te funksionueshme pasi ezaurohen. Baterite me uje ose ndryshe (aquacell) jo:mjafton te sfiletosh kapakun i pozicionuar ne pjesen e mbrapme , zhyteni per 5 minuta ne nje ene te mbushur me uje ,mbylleni dhe thajini me nje peshqir.Ne fund te procedimit baterite ( ne shitje ne formatin AA dhe AAA) do te kthehen te ndricojne dritat e dores,llampat aparatet fotografike lojrat per femije dhe cdo lloj dispozitivi tjeter.Cmimi eshte i pranueshem 6 euro per 4 bateri te tipit AA.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians