• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

2/01/2014

Ushqimi dhe hipotiroidizmi

KE KETO SIMPTOMA?
hipotiroidizmi provokon ,lodhje trishtim,shtim peshe,dhimbje muskulare,humbje te memorjes,dhe intolerance nga te ftohtit

Me teper jodio, eshte eshte i domozdoshem per prodhimin e hormoneve te tiroides .Alga,peshk dhe molusqe jane shume te pasura me kete element vaji qe gjendet me shumice ne ujrat e detitMe pak acid kafeic, lakrat,rrepat e kuqe dhe panxharet nuk jane te keshillueshme sepse ato permbajne acid kafeic i cili interferon ne prodhimin e hormoneve te tiroideve

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians