• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

2/01/2014

Meditimi dhe rreziku i infraktit

Te praktikosh meditimin e rregullt  ne personat me probleme kardiake ,redukton ne 48% rrezikun  e sulmit te infraktit.Sipas te dhenave te fundit te nxjerra nga studimet e bera ne universitetin e Wisconsin:meditimi ne fakt ul ndjeshem presionin e larte gje kjo qe sjell uljen e rrezikut te infraktit

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians