• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

2/01/2014

Kontrollo zemerimin me arre e salmon

Nje kerkim shkencor i psikologeve dhe nutricionisteve angleze ka treguar se nje ushqyerje e pasur me substancen e omegas 3 (substance kjo e bollshme qe gjendet ne peshkun salmon dhe ate te arres) ndihmon te kontrollohet me mire stresi dhe zemerimi 

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians