• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

1/24/2014

Te sherohesh me laker, mjekim popullor


Gjethet e lakrës po te aplikohen  në vendet e mavijosura shërohen me shpejtë. 

1-Për rastet me  kollë ziej një filxhan  me qumësht  dhe një fletë lakër bashke dhe pije . 

2-Gjethet e lakrës  mund të nxehen, natyrisht jo shumë të nxehta dhe të aplikohen , ne pjesët e prekura nga dhembjet reumatike ose te  muskujve, të paktën 2 herë në ditë.

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians