• I keshillueshem ne rastet e anemise

  • Qipro

  • Snowalker

    per-shendetin-e-lekures-se-fytyres-tuaj

  • Howling

    Qumeshti i gjirit ben mrekullira

  • Sunbathing

    Bollguri

1/05/2014

Kure popullore per kurimin nga ulcera

See full size imageMerrni qumësht dhe patate.
pasi ta keni qeruar pataten
 lejeni  qumështin  te zieje me me pataten  brenda për 10 minuta. Pije te ngrohte nga pak

Tags:

Regjistrohu

Regjistrohu per te rejat e fundit nepermjet email

© 2013 Kura popullore. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks - Shared by Namcolians